Atatürk İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemizde tercih edilen; takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; ilçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen bir okul olmaktır.

Başarılar: Bu bölüm güncellenmektedir.

Saatler: Okulumuzda dersler saat 8:30´da başlayıp saat 14:00´da sona erer. Öğle arası 11:40-12:30 arasıdır.
Isınma: Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Okul 0 (414) 552 02 91

WEB - https://siverekataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DİCLE MAH. DİCLE 12 SK. SİVEREK ATATÜRK ILKOKULU NO: 1 SİVEREK / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim sistemi uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Dicle Mah. 12. sokak No:1 Siverek/Şanlıurfa

Ulaşım Ulaşım araçla yapılacağı gibi yaya olarak da yapılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.İl merkezine olan uzaklığı ise 94 km´dir.